Rendszerben gondolkozunk

Terminál

Stock Terminál – a legkisebb

A család legkisebb tagja a Stock Terminál, mely egy érintőképernyőn vezérelhető intelligens raktárkezelő program, amely alkalmazásával nem csak leegyszerűsíti a raktárkészlet kezelését, de annak mozgása is könnyen nyomon követhető és visszaellenőrizhető.

Automatáink

StockMAT Safe – a legbiztonságosabb, Magyarországon elsőként

A StockMat termékcsalád egyik legbiztonságosabb tagja, mely az előírásoknak megfelelően alkalmas tűz- és robbanásveszélyes hajtógázokkal ellátott spray flakonok biztonságos adagolására. A rendszer érzékeli a flakonokban lévő gázok szivárgását és 20% gáz sűrűségű koncentrációnál a piros jelzőlámpa fényjelzést ad; figyelmeztet a gép ellenőrzésére és szellőztetésére. 40% gáz sűrűségű koncentrációnál az automata kikapcsol; szakember segítségével a szerviz ajtó kinyitásával a hibás és/vagy veszélyt jelentő termék eltávolítható, szellőztetést követően a gép belseje gázmentessé tehető.

StockMAT Lift – VIGYÁZAT sérülékeny

A StockMat termékcsalád egyik legegyedibb tagja, mely az előírásoknak megfelelően alkalmas tűz és robbanásveszélyes hajtógázokkal ellátott spray flakonok biztonságos adagolására. A rendszer érzékeli a flakonokban lévő gázok szivárgását és 20% gáz sűrűségű koncentrációnál a piros jelzőlámpa fényjelzést ad; figyelmeztet a gép ellenőrzésére és szellőztetésére. 40% gáz sűrűségű koncentrációnál az automata kikapcsol; szakember segítségével a szerviz ajtó kinyitásával a hibás és/vagy veszélyt jelentő termék eltávolítható, szellőztetést követően a gép belseje gázmentessé tehető.

StockMAT lapka – a legkomplexebb

A StockMat automata jól bevált szerkezeti felépítésének nyomán hoztuk létre termék családunk egyik legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automatát. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, mely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

StockMAT – visszavételező doboz

Építkezzen felfelé akár 10 méter magasságig!

DispoMat SHG – Nincs hely a raktárában?

Tökéletes megoldás, darabegységű vagy ömlesztve tárolt termékek kontrollált kiadására. Beépített súlyellenőrzéssel ellátott berendezés. 400 mm x 600 mm alapterületű kereskedelemben kapható tároló rekeszekben történő tárolás.  Automata ajtó, biztonsági fényfüggöny. Érintőképernyő, felhasználóbarát felület. Egyedi színre festés (ESD festés)

DispoMat Sztenderd – a praktikus Stock

A család legpraktikusabb tagja, akár 500 kg / tálca teherbírással képes tárolási lehetőségeket biztosítani nagyobb szerszámok, sablonok, alkatrészek számára. A függőleges ajtókialakítás vertikális mozgásra képes. Egy lemezből hajlított, porfestett ajtó határolja a kiadó nyílást. Elsősorban osztott tálcákhoz és egyszerűsített hozzáférési vagy hozzáférés korlátozásmentes rendszerekhez ajánlott a beépítése. Az ajtó az előre beállított magasságértékig képes nyitni és visszazárni. Egyszerű és gyors ajtónyitást tesz lehetővé, valamint az osztott tálcáknál képes elszeparálni az alsó és felső tálcaosztást. Fiókos kivitel: akár 50 kg/fiók 2x3 vagy 3x3 db/tálca 100%-ban kihúzható perforált fiókokkal, melyek elválasztó lemezekkel tovább oszthatók.

DispoMat Szekcionált – Kölcsönzés és bérbeadás

Kölcsönözze vagy adja bérbe irodai eszközeit, kéziszerszámait vagy akár cége autóját és kövesse nyomon azok mozgását. A család legintelligensebb tagja az új generációs páternoszter rendszer. A vízszintes mozgású lamellás ajtószerkezettel ellátott berendezés lehetővé teszi a fakkonként történő nyitást. A tálcán 50 mm-ként perforált osztásokat alakítottunk ki, így egy tálcán belül különböző méretű fakkok alakíthatók ki, melyek hozzáférési jogosultságai előre definiálhatók.