Bemutatkozunk

A polgárdi székhelyű StockNGo Kft. saját fejlesztő központja segítségével új logisztikai megoldást nyújtó eszközadagoló berendezések széles skáláját kínálja az Ön vállalkozása számára. A legújabb fejlesztésű automatáink lehetővé teszik, hogy a nagy fogyású eszközök is állandóan elérhetőek legyenek a felhasználók számára. Az eszközeinkben folyamatos kontroll rendszer működik, melynek eredményeképp mindenből csak annyi fogy, amennyire feltétlenül szükség van és a kiszolgáláshoz sem kell extra erőforrás.

A társaságot 2014-ben vásárolta a Rollkon Kft. a Széchényi tőke befektetését követően. Az anyacég 2003 óta van jelen az egyedi gépgyártás és automatizálás piacán. Rendszerben gondolkozunk, szolgáltatásainkat úgy építjük fel, hogy Ön is egy komplett megoldásokat kapjon a felmerült problémájára. Legyen szó gyártási eszközök, csiszolókorongok, irodaszerek vagy akár laptopok kölcsönzéséről, bérbeadásáról vagy bármilyen fogyóeszköz adagolásáról. A leginkább költség és idő hatékony megoldásokat kínáljuk Önnek.

Célunk, hogy nem csak Ügyfeleink, de egész Európa számára a legmegbízhatóbb teljeskörű szolgáltatást nyújtsuk gyorsan és látható eredményekkel alátámasztva .

StockNGo csapata